Chr. Muziekvereniging Jubal gaat op 11 maart op zoek naar de beste dirigent van Dedemsvaart. Op 11 maart zullen vier kandidaten strijden om de titel van “beste dirigent” tijdens een avondvullend programma in MFC De Baron. Het harmonieorkest van Jubal organiseert deze avond en zal gedirigeerd worden door de kandidaten. 

Kandidaten

Bij de derde editie gaan Jan van Slooten (Rijschool), André Pothof (Vechtdal College), Rita Dijsselhof-Goeman (Hema) en Ds. Wouter Moolhuizen (Chr. Geref. Kerk) met elkaar strijden om de “gouden” dirigeerstok. De eerste kennismaking met het orkest is inmiddels al geweest en de kandidaten kunnen niet wachten om voor het Harmonieorkest plaats te nemen.

Muziek

De kandidaten krijgen het niet makkelijk. Het Harmonieorkest is al druk bezig om zeer verschillende stukken in te studeren. Het zijn allemaal bekende stukken, van pop tot film en klassiek, alles komt deze avond voorbij.

Kaarten

Toegangskaarten zijn te koop bij Primera Meesters en bij de leden van het Harmonieorkest van Jubal. De kaarten kosten €10,- per stuk, dat is inclusief koffie/thee en 1 consumptie. Houd deze site of Facebook in de gaten voor meer nieuws over de kandidaten en hoe ze zich voorbereiden op de grote dag!