Lessen

Iedereen, zowel oud als jong, die graag een instrument wil leren bespelen en ook in een harmonieorkest of marching&showband wil spelen, kan terecht bij muziekvereniging Jubal Dedemsvaart. Maar pas op: muziek kan een hobby worden voor het leven!

Muzieklessen kunnen gevolgd worden via de interne opleiding van de muziekvereniging. Wij beschikken over een aantal vakdocenten die een complete instrumentale opleiding verzorgen.

Op dit moment zijn er docenten voor koper, saxofoon, dwarsfluit, slagwerk, klarinet en blokfluit. Voor hobo/fagot hebben we op dit moment geen docent beschikbaar, maar neem bij belangstelling contact op met de één van de jeugdcoördinatoren, dan kijken we wat mogelijk is.

Heb je geen eigen instrument, dan kun je er één huren van de muziekvereniging.

Blokfluitles wordt in een groepje gegeven. Op de andere instrumenten krijgen leerlingen in principe individueel les of, bij gelijk niveau, soms in groepjes van 2 of max. 3 leerlingen.

Tarieven  

 

Tarieven op dit moment per maand, tot 18 jaar:

Les blokfluitgroep € 10.00*
Instrumentles € 27.50 (eerste jaar €18.50*)
Contributie orkesten  € 12.00 (kinderorkest n.v.t.= inclusief les)
Huur/gebruik  instrument €   4.00

 

*Op dit moment geeft de St. HAFABRA Hardenberg extra subsidie voor het éérste jaar dat een kind muziekles heeft, om zo de drempel tot muziekonderwijs te verlagen. Daardoor kunnen wij de blokfluitlessen aanbieden voor slechts  €10,00 per maand. Voor iets oudere kinderen, die direct starten op een ander instrument, zijn de kosten daardoor voor het eerste jaar les maar € 18,50/mnd, i.p.v.  € 27.50.

Tarieven per maand voor 18 jaar en ouder:

Les €45,00
Contributie Orkesten €14,50
Huur/gebruik  instrument €4,00

 

Als vereniging zijn wij trots op de kwaliteiten van onze docenten, met als resultaat leerlingen met een gedegen basis op gebied van muziek maken en samenspel. Een basis die je de hele verdere carrière als muzikant nodig zult hebben. De docenten zijn in staat je op te leiden voor de muziekexamens A t/m D, waarmee je toelatingsexamen kunt doen voor het conservatorium, mocht je een professioneel vervolg aan je muziekcarrière willen geven.