In navolging van de berichtgeving dezer dagen omtrent het afgelasten van allerlei evenementen heeft de organisatie van De Beste Dirigent besloten om dit evenement te verschuiven naar een datum later in het jaar.
Hoewel De Beste Dirigent pas plaatsvindt op 18 april en de afgekondigde maatregelen vooralsnog duren tot en met 6 april, hebben de gevolgen een dergelijk grote impact op de voorbereidingen, dat het programma niet gerealiseerd kan worden zoals beoogd.
Wij betreuren het besluit dat De Beste Dirigent moet worden verschoven, maar vinden het in het licht van de ontwikkelingen voor dit moment een verstandig besluit.
Voor nu is er maar één prioriteit en dat is om er als samenleving weer bovenop te komen. Zo gezond als maar kan. We wensen iedereen alle kracht en liefde toe, maar vooral ook vertrouwen. Er zijn enorm ingrijpende maatregelen nodig, maar als we ons daar allemaal voor inzetten dan komen we er sterker dan ooit bovenop.

Zodra wij een alternatieve datum later in het jaar, zullen wij jullie deze direct doorgeven zodat de voorbereidingen kunnen worden vervolgd.
De tot nu toe verkochte en/of nog te verkopen toegangskaarten blijven geldig tot de volgende datum dat De Beste Dirigent wordt gehouden.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!
Voor nu, sterkte en pas goed op jezelf en je medemens!