De Marching & Showband organiseert op zaterdag 18 april a.s. weer De Beste Dirigent van Dedemsvaart. De 5 deelnemers zijn Eva Hulshof (docente De Zeven Linden), Thijs Hermans (Rollepaal Grondverzet), Dominee Karsten van Staveren (PKN Kerken), Eline Doldersum (docent Vechtdal College en VAKK) en Jan de Vries (CV de Venekloeten en mannenkoor De Scheepsjagers).

Alle deelnemers zijn al een aantal weken druk aan het oefenen samen met de Marching & Showband.  De grand finale vindt plaats op zaterdag 18 april in MFC De Baron, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Het oordeel van het publiek is medebepalend voor welke 3 van de 5 dirigenten na de pauze gaan strijden om de titel “De Beste Dirigent van Dedemsvaart 2020”.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan! Toegangskaarten kosten slechts € 10,00 (inclusief een kopje koffie/thee vooraf en een consumptie in de pauze). Kaarten zijn verkrijgbaar bij Multimedia The Readshop, Primera Meesters en de leden van de Marching & Showband. Let wel: OP = OP.