De focus van de band ligt met name op het gebied van entertainment en herkenbare muziek voor zowel jong als oud. Vernieuwend qua repertoire keuze, verrassend qua exercitie en vooral verbazend bij ieder optreden.

De vooral jeugdige band treedt op met een drumfanfare bezetting, aangevuld met complete saxofoon- en fluitgroep. Onder leiding van dirigent Erik Zweers wordt er wekelijks gerepeteerd in het clubgebouw of op buitenlocaties. Mocht je een vrijblijvend willen komen kijken en luisteren is dat altijd mogelijk. Bel of mail wel even zodat we elkaar niet mis lopen.

Ben jij muzikant en beheers jij je instrument op B-niveau dan kan je direct instromen in de band. Nog niet helemaal op het juiste niveau? Geen probleem, het is mogelijk om les te krijgen van de docenten binnen Jubal.

Van onze kant mag je verwachten dat we zo spoedig mogelijk zorgen voor een uniform en muziekinstrument indien nodig. Ons repertoire wordt op maat gearrangeerd en digitaal aangeleverd per mail. Tot slot zijn we vooral een band waarbij je snel vrienden maakt.