Marching- & Showband Jubal Vechtdal

Vernieuwend, Verrassend, Verbazend en een beetje ondeugend!

Een marchingband oubollig? Bij ons zéker niet! Marching- & Showband JUBAL Vechtdal bestaat uit een voornamelijk jonge groep muzikanten in de leeftijd van 14 tot 55 jaar en treedt op in binnen- en buitenland. De band, die op dit moment uit ongeveer 25 leden bestaat, heeft een drumfanfare bezetting aangevuld met complete saxofoongroep en fluiten.

Lid worden van de Marching- & Showband

Doordat we het enige showkorps zijn in de omgeving van Dedemsvaart hebben we een regionale aantrekkingskracht van muzikanten. Sommige leden reizen zelfs tot een uur om wekelijks op de repetitie te komen. Ben je woonachtig in de regio Vechtdal, Coevorden, Hoogeveen of Meppel en heb jij zin aan een leuke uitdaging waarbij je snel vrienden maakt; schuif dan vooral eens bij ons aan op de dinsdagavond.

Speel je op dit moment al bij een orkest? Combineren is geen probleem! Onze optredens zijn veelal ruim van tevoren bekend, zodat je er rekening mee kunt houden in de agenda. Verder houden we het aantal repetities buiten de reguliere dinsdag zo laag mogelijk.

Ben jij muzikant en beheers jij je instrument op A/B-niveau, dan kan je direct instromen in de band. Nog niet helemaal op het juiste niveau? Geen probleem, het is mogelijk om les te krijgen via de eigen, professionele muziekdocenten van JUBAL.

“Teamwork makes the dream work!”

Boekingen

Muziek maakt mensen vrolijk en we laten ons dan ook graag horen bij diverse evenementen. Voor boekingen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via showband@jubal-dedemsvaart.nl of de Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

DOWNLOAD ONZE FOLDER

Klik hier

HARMONIE

MARCHING- & SHOWBAND

JEUGDAFDELING

TWIRL

Koninklijke onderscheiding voor Bert van Faassen

ma 13 sep 2021|Reacties uitgeschakeld voor Koninklijke onderscheiding voor Bert van Faassen

Nieuws van het Bestuur

wo 7 jul 2021|Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van het Bestuur

Mobiele collecte 2021 Prins Bernhard Cultuurfonds

vr 28 mei 2021|Reacties uitgeschakeld voor Mobiele collecte 2021 Prins Bernhard Cultuurfonds

Zaterdag 9 januari Oud papier!

ma 28 dec 2020|Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag 9 januari Oud papier!